Wat kun je met Longevity

Wij gaan ervan uit dat je de uitgangspunten, wat of Longevity anders maakt, onderschrijft. Maar wat kun je nu doen als je uiteindelijk het felbegeerde diploma hebt behaald?

Ten eerste, en voor ons het meest belangrijke is, dat je Longevity gaat implementeren in je eigen leven. Tenslotte zal ook jij levenslang gezond willen blijven. En mocht je reeds ongemakken ondervinden, dan zal het je niet verbazen als deze na verloop van tijd minder worden en misschien zelf helemaal verdwijnen!

Vast staat in ieder geval dat je zintuigen beter gaan werken. Dus je reukzin, zicht, gehoor, smaak en tastzin in kwaliteit zullen toenemen.

Jouw directe omgeving zal uiteraard ook meeprofiteren van jouw kennis op het gebied van Longevity. Puur omdat je inhoudelijk veel beter onderlegd zult zijn.

 

Beroepsvereniging

Tenslotte, kun je ook je beroep er van maken. Je wordt Longevity Specialist!

Want hoe mooi zal het zijn als jij je medemens levenslange gezondheid kunt bieden. Zoals je zelf al ervaren zult hebben, is veranderen van gewoontes niet eenvoudig. Het is van gebleken meerwaarde, als er hulp is van een ervaringsdeskundige met aanvullend ook nog een enorme kennisinhoud. Een ieder die waarde hecht aan zijn gezondheid zal blij zijn met jouw productaanbod: Levenslang Gezond!

Jouw diploma is je toegangsbewijs om je aan te melden bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Longevity Specialisten (NBVLS). Na toetreding wordt je dan opgenomen in het officiële Beroepsregister Longevity Specialisten en het opzetten van een eigen praktijk wordt mogelijk.

De NBVLS ziet toe op de kwaliteit van de aangesloten Longevity Specialisten door middel van accreditatie. Het is dus van belang dat je te allen tijde voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Zo zijn potentiële opdrachtgevers ook verzekerd van jouw kunnen.